Florentino Perez: Vrem ca Ronaldo să se retragă de la Real

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a declarat că doreşte ca portughezul Cristiano Ronaldo să rămână la echipa madrilenă până la retragerea din activitate.

202 afișări
Imaginea articolului Florentino Perez: Vrem ca Ronaldo să se retragă de la Real

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ronaldo mai are doi ani de contract şi ne dorim ca el să se retragă de la Real Madrid. Sunt convins că vom câştiga la Decima (al zecelea trofeu al Ligii Campionilor) cu el", a declarat Perez, la emisiunea "Punto Pelota" de la postul Intereconomia.

Contractul lui Ronaldo expiră în iunie 2015, iar potrivit cotidianului As, intenţia clubului este ca jucătorul să semneze o nouă înţelegere până în 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici