Florin Bratu: Îmi doresc să joc un meci pentru Dinamo până la finalul turului

Atacantul Florin Bratu, care a revenit pe teren, sâmbătă, după o absenţă de 13 luni, în meciul formaţiei Dinamo II cu Dunărea Galaţi, din Liga II, a declarat că speră să evolueze măcar o partidă pentru echipa pregătită de Cornel Ţălnar până la finalul turului campionatului.

19 afișări
Imaginea articolului Florin Bratu: Îmi doresc să joc un meci pentru Dinamo până la finalul turului

Florin Bratu: Îmi doresc să joc un meci pentru Dinamo până la finalul turului (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Sper să revin cât mai repede la forma la care eram înainte de accidentare. Normal că îmi era dor de fotbal, speram să vină mai repede acest moment, dar aşa a fost să fie. Sper să joc cât mai curând şi un meci oficial la prima echipă. Le mulţumesc suporterilor că nu m-au uitat şi sper să nu-i dezamăgesc în continuare. Fotbalul nu l-am uitat şi sper că, prin aceste meciuri şi prin antrenamente, să îmi revin cât mai repede. Îmi doresc să joc cel puţin un meci până la finalul turului, sunt la dispoziţia antrenorilor şi mă pregătesc pentru asta", a spus Bratu.

Bratu a ţinut să îi mulţumească preşedintelui executiv al grupării Dinamo, Cristi Borcea, pentru că l-a sprijinit în toată această perioadă.

Florin Bratu a jucat o repriză în meciul pierdut de Dinamo II, cu scorul de 0-2, în faţa formaţiei Dunărea Galaţi, în etapa a XV-a a Ligii a II-a, Seria I.

Pentru atacantul dinamovist a fost primul meci după o absenţă de peste un an, cauzată de o accidentare suferită în octombrie 2008.

Alături de Bratu, au mai jucat la Dinamo II portarul Florin Matache şi mijlocaşul Djakaridja Kone, de la prima echipă.

Prezent la meci, antrenorul echipei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat că este bucuros că Bratu a revenit pe teren după o perioadă atât de lungă, însă crede că acesta nu este încă pregătit din punct de vedere fizic. "Bratu încă nu este pus la punct cu pregătirea, dar mă bucur că a jucat, are o anume reţinere şi este normal după o absenţă de mai bine de un an. Important este că a jucat în acest meci", a spus Ţălnar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici