Florin Mergea şi Horia Tecău, adversari în sferturile de finală la 's-Hertoghenbosch

Perechea Florin Mergea/Marin Draganja s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la 's-Hertoghenbosch, fază în care vor juca împotriva echipei formate din Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, informează atpworldtour.com.

114 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea şi Horia Tecău, adversari în sferturile de finală la 's-Hertoghenbosch

Florin Mergea (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

În primul tur, Mergea şi Draganja au trecut cu scorul de 6-2, 6-4 de perechea Martin Emmrich/Johan Brunstrom (Germania/Suedia), la capătul unui meci care a durat o oră şi şapte minute.

Adversarii din turul doi ai lui Mergea şi Draganja vor fi principalii favoriţi ai turneului de 250 de puncte, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer.

Pentru calificarea în sferturi, Mergea şi Draganja vor primi 45 de puncte ATP şi un cec în valoare totală de 3.830 de euro.

Partida de la turneul olandez va fi a doua întâlnire în circuitul ATP în care cei doi români, foşti parteneri în perioada junioratului şi la echipa de Cupa Davis, vor fi adversari. Prima a avut loc în 2012, la BRD Năstase Ţiriac Open, cand Horia Tecău şi suedezul Robert Lindstedt i-au învins, cu scorul de 4-6, 6-4, 10-2, pe Florin Mergea şi Andrei Dăescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici