Florin Mergea şi Marin Draganja au ratat calificarea în finala de la Roland Garros

Perechea Florin Mergea/Marin Draganja (România/Croaţia) a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-3, de cuplul spaniol Marcel Granollers/Marc Lopez, cap de serie numărul 12, în semifinalele turneului de la Roland Garros.

80 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea şi Marin Draganja au ratat calificarea în finala de la Roland Garros

Florin Mergea şi Marin Draganja au ratat calificarea în finala de la Roland Garros (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Granollers şi Lopez au avut nevoie de o oră şi jumătate şi de cinci mingi de meci pentru a-i elimina pe Mergea şi Draganja.

Pentru învinşi, prezenţa în penultimul act al turneului de Grand Slam de la Paris reprezintă cea mai bună performanţă din cariera lor.

Calificarea în semifinale este recompensată cu 720 de puncte şi un premiu în valoare totală de 100.000 de euro.

Ultimul român care a ajuns în semifinalele unui Grand Slam la dublu masculin a fost Horia Tecău, în 2012, la Wimbledon, când, în echipă cu suedezul Robert Lindstedt, a jucat a treia finală consecutivă pe iarba londoneză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici