Florin Prunea: Bugetul clubului pentru salarii este de 60.000 de euro pe lună

Preşedintele executiv al grupării CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, miercuri, că bugetul clubului pentru salarii este de aproximativ 60.000 de euro plus taxe şi impozite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

106 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea: Bugetul clubului pentru salarii este de 60.000 de euro pe lună

Florin Prunea: Bugetul clubului pentru salarii este de 60.000 de euro pe lună (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Bugetul nostru de salarii este de aproximativ 60.000 de euro pe lună. Cred că noi şi cu Viitorul, dacă nu mă înşel, avem cele mai mici bugete de salarii. Noi am mai trecut printr-o situaţie de genul falimentului şi de aceea nu ne aruncăm să dăm salarii foartre mari. În momentul în care te întinzi prea mult, există riscul să rămâi fără fotbal", a spus Prunea.

Oficialul formaţiei ieşene a afirmat că aşteaptă ca în data de 17 ianuarie să intre cea de-a doua tranşă din drepturile de televizare. "Din câte ştiu eu, la 17 ianuarie trebuie să vină banii din drepturile TV. Vorbim de cea de-a doua rată. Sper să nu fie probleme. Ne aşteaptă un retur de foc! Va fi o presiune fantastică, dar nu numai pentru noi, ci pentru toată lumea. Nu vedeţi câte probleme sunt în fotbalul românesc şi parcă nu se mai termină", a precizat Prunea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici