Florin Prunea negociază preluarea funcţiei de manager general la Dinamo - surse

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, negociază cu acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, preluarea funcţiei de manager general al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării dinamoviste.

197 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea negociază preluarea funcţiei de manager general la Dinamo - surse

Florin Prunea (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Cei doi au avut o întâlnire şi urmează să mai discute încă o dată pentru a definitiva ultimele detalii.

Florin Prunea, în vârstă de 44 de ani, a fost portarul echipei Dinamo în trei perioade diferite (1985-1988, 1992-1998, 2000-2002). A fost convocat de 40 de ori la echipa naţională a României şi a participat la turneele finale ale Cupei Mondiale din 1994 şi 1998.

După retragerea din activitatea de fotbalist a lucrat la Federaţia Română de Fotbal, în funcţia de şef al departamentului de relaţii internaţionale, dar şi la Dinamo, unde a fost manager sportiv, şi la Astra Ploieşti.

Prunea este preşedinte la gruparea ieşeană din ianuarie 2012.

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a preluat de curând acţiunile deţinute de preşedintele Consiliului de Adminsitraţie, Nicolae Badea, şi pe cele ale lui Dragoş Săvulescu, devenind acţionarul majoritar al clubului FC Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici