Florin Prunea şi-a depus candidatura pentru membru în Comitetul Executiv al FRF

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, miercuri, că şi-a depus candidatura pentru funcţia de membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, ca reprezentant al Ligii a II-a.

94 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea şi-a depus candidatura pentru membru în Comitetul Executiv al FRF

Florin Prunea (Imagine: Liviu Chirica/mediafax Foto)

"Astăzi (n.r. - miercuri), mi-am depus dosarul de candidatura pentru funcţia de membru în Comitetul Executiv al FRF, ca reprezentant al Ligii a II-a. Mi-am depus această candidatură pentru ca echipele din liga secundă să aibă un cuvânt de spus în acest for. Vreau să ajut cât pot echipele din liga secundă din această funcţie. Mi se pare normal ca un reprezentant al echipelor din Liga a II-a să fie garantul respectării legilor şi regulamentelor fotbalistice şi ştiţi că eu întotdeauna am susţinut acest lucru", a spus Florin Prunea.

Locul de membru în Comitetul Executiv al FRF, ca reprezentant al ligii secunde, a devenit liber după ce preşedintele echipei FC Botoşani, Cornel Şfaiter, s-a retras după promovarea echipei moldovene în prima ligă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici