Florin Răducioiu va lucra pentru clubul AC Milan

Unul dintre componenţii generaţiei de Aur, Florin Răducioiu, va lucra la AC Milan, club unde a evoluat în anii '90, fostul amre atacant stabilind deja detaliile. El va fi în deparatamentul de scouting şi va descoperi tinere talente pentru celebra echipă italiană.

1128 afișări
Imaginea articolului Florin Răducioiu va lucra pentru clubul AC Milan

Florin Răducioiu va lucra pentru clubul AC Milan

"M-am întâlnit cu Maldini, cu Leonardo, directorul sportiv, am vorbit cu ei şi avem o înţelegere. Este ok, chiar dacă nu e exact ce vreau eu. Mi se dă posibilitatea, la un club care m-a făcut celebru, să lucrez. Am câştigat multe acolo, prestigiu, bani. Sunt foarte apreciat, chiar dacă am jucat puţin.

Asta mă bucură foarte mult şi abia aşteptă să mă întorc acolo, la început de ianuarie, la Milano. Voi vorbi cu ei să văd ce pot să fac şi eu pentru echipa a doua, pentru Primavera. Este vorba despre departamentul de scouting, să merg, să văd jucători, să-i analizez, în funcţie de cerinţele clubului", a spus Răducioiu, la Telekom Sport.

În vara lui 1993, Răducioiu a semnat un contract cu "rossonerii", după ce s-a afirmat în Serie A la Bari, Verona sau Brescia. Nu a reuşit să joace decât în şapte meciuri şi a înscris de două ori fiindcă avea o concurenţă extraordinară. În echipa condusă atunci de Capello erau unii ca Marco van Basten (accidentat grav în 1993 şi nevoit să se retragă în 1995), Daniele Massaro, Jean-Pierre Papin, Brian Laudrup sau Marco Simone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici