Florin Tănase a părăsit cantonamentul echipei naţionale, după o accidentare. Delegaţia României pleacă în Islanda

  • Florin Tănase a suferit o accidentare şi nu va juca în meciurile naţionalei României cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord.
  • Tricolorii pleacă marţi după-amiaza în Islanda.
703 afișări
Imaginea articolului Florin Tănase a părăsit cantonamentul echipei naţionale, după o accidentare. Delegaţia României pleacă în Islanda

Florin Tănase a părăsit cantonamentul echipei naţionale, după o accidentare. Delegaţia României pleacă în Islanda

Potrivit Federaţiei Române de Fotbal, în ultima partidă disputată de FCSB în Liga 1, Florin Tănase a suferit o accidentare la glezna dreaptă. Acesta a răspuns convocării lui Mirel Rădoi la echipa naţională şi a efectuat luni investigaţiile coordonate de staff-ul medical al tricolorilor.

„Din păcate, concluziile au indicat faptul că Tănase nu poate fi apt pentru partidele României cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord. Florin a părăsit cantonamentul de la Mogoşoaia, astfel că lotul tricolorilor rămâne format din 25 de jucători”, a anunţat FRF.

Marţi după-amiaza, delegaţia României va decola spre Islanda.

România va juca joi, de la ora 21.45, cu Islanda, la Reykjavik. Următoarele meciuri sunt programate în 5 septembrie, cu Liechtenstein, pe Arena Naţională, şi în 8 septembrie, la Skopje cu Macedonia de Nord.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici