Florin Tene: Avem jucători foarte valoroşi, dar nu formează un grup unit, ca la Oţelul

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Florin Tene, a declarat, duminică, după înfrângerea suferită la Galaţi, scor 0-1, că are un lot de jucători foarte valoroşi, dar care nu formează un grup unit, ca la Oţelul.

47 afișări
Imaginea articolului Florin Tene: Avem jucători foarte valoroşi, dar nu formează un grup unit, ca la Oţelul

Florin Tene: Avem jucători foarte valoroşi, dar nu formează un grup unit, ca la Oţelul (Imagine: Mediafax Foto)

"Fotbalul este nedrept câteodată. Azi am făcut poate cel mai bun joc al nostru, în faţa poate celei mai bune echipe din campionat. Am avut patru ocazii mari de a marca. Nu am făcut-o, fotbalul ne-a judecat, ei au înscris şi au câştigat. Sportul are un lot de jucători foarte valoroşi, dar, din păcate, nu formează un grup unit, aşa cum este la Oţelul", a spus Tene.

Campioana de toamnă a Ligii I, formaţia Oţelul Galaţi, a învins, duminică, pe teren propriu, scor 1-0 (0-0), ultima clasată, Sportul Studenţesc, într-un meci din etapa a XVIII-a, prima a returului. La finalul partidei, unii dintre spectatori au invadat terenul şi au format o horă împreună cu jucătorii formaţiei gălăţene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici