Focuri de armă asupra casei fratelui lui Lionel Messi din Argentina

Focuri de armă au fost trase, în noaptea de sambătă spre duminică, asupra casei din Rosario (Argentina) deţinută de Matias Messi, fratele lui Lionel Messi, jucătorul formaţiei FC Barcelona.

93 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă asupra casei fratelui lui Lionel Messi din Argentina

Focuri de armă asupra casei fratelui lui Lionel Messi din Argentina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sâmbătă seară, trei care, între care şi cea a lui Matias Messi, fratele lui Lionel, au fost ţinta focurilor de armă", a anunţat poliţia locală.

Cel puţin cinci gloanţe de nouă milimetri au fost trase, iar trei au atins faţada casei lui Matias Messi, în vârstă de 28 de ani. Matias Messi a fost arestat în 2008 pentru port ilegal de armă.

"Manel Estiarte (n.r. - director pentru relaţii internaţionale la FC Barcelona) a vorbit cu tatăl lui Leo Messi, Jorge. El ne-a spus că Matias nu era acasă şi toată lumea este liniştită", a declarat antrenorul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici