Formula 1: Daniel Ricciardo îl va înlocui pe Mark Webber la Red Bull

Australianul Daniel Ricciardo îl va înlocui, începând din sezonul 2014, pe compatriotul său Mark Webber la Red Bull Racing, urmând să fie coechipier cu triplul campion mondial Sebastian Vettel, a anunţat, luni, echipa austriacă de Formula 1.

163 afișări
Imaginea articolului Formula 1: Daniel Ricciardo îl va înlocui pe Mark Webber la Red Bull

Daniel Ricciardo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oficialul Red Bull Helmut Marko a precizat că Ricciardo, 24 de ani, va fi pilotul echipei campioane mondiale cel puţin trei ani.

Ricciardo, născut la Perth, a evoluat până în prezent la echipele HRT (2011) şi Toro Rosso (2012 şi 2013). Cu Toro Rosso, a doua echipă a producătorului de băuturi energizante, australianul a reuşit 22 de puncte în Formula 1, locul 7 ocupat la Marele Premiu al Chinei din acest an fiind cea mai bună performanţă a sa.

La finalul lunii iunie, Mark Webber a anunţat că acesta va fi ultimul său an în Formula 1, din 2014 urmând să evolueze în curse de anduranţă cu Porsche.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici