Fostul antrenor al lui Standard Liege: Jos pălăria în faţa lui Rednic, s-a descurcat mai bine decât mine

Fostul tehnician al echipei Standard Liege, Ron Jans, l-a felicitat pe succesorul său, Mircea Rednic, spunând că a gestionat bine situaţia la gruparea belgiană şi că s-a descurcat mai bine decât el, informează cotidianul La Meuse.

232 afișări
Imaginea articolului Fostul antrenor al lui Standard Liege: Jos pălăria în faţa lui Rednic, s-a descurcat mai bine decât mine

Fostul antrenor al lui Standard Liege: Jos pălăria în faţa lui Rednic, s-a descurcat mai bine decât mine (Imagine: Liviu Chirica / MediafaxFoto)

"Standard este în top 6. Evident, nu pot să dovedesc asta, dar am senzaţia că Standard ar fi putut să ajungă aici şi cu mine. Nu îl cunosc personal pe Mircea Rednic, dar îl felicit, pentru că a gestionat bine situaţia. Jos pălăria: s-a descurcat mai bine decât mine. Iar jucătorii au înţeles că era momentul să îşi respecte responsabilităţile", a spus Jans.

Ron Jans a fost demis de la Standard Liege în octombrie 2012, iar de atunci conducerea tehnică a echipei a fost preluată de Mircea Rednic.

Standard Liege ocupă în prezent locul 6 în clasamentul campionatului belgian, cu 50 de puncte. Lider este Anderlecht, cu 67 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici