Fostul atlet american Antonio Pettigrew a fost găsit mort în maşina sa

Fostul atlet american Antonio Pettigrew, care a recunoscut că s-a dopat şi i s-au retras medaliile de aur la Jocurile Olimpice din 2000 cu ştafeta de 4x400 metri, a fost găsit mort în maşina sa, marţi, conform unui responsabil al Universităţii Carolina de Nord.

15 afișări

Niciun detaliu nu a fost oferit în privinţa cauzei morţii fostului sportiv, de 42 de ani. Un purtător de cuvânt al Universităţii din Carolina de Nord, unde Pettigrew era legitimat, a declarat doar că trupul sportivului a fost găsit marţi.

Pettigrew a fost membru al ştafetei 4x400 m americane, campioană olimpică în 2000 la Sydney. Însă el apoi a recunoscut în faţa unui tribunal american că s-a dopat începând din 1997, iar Comitetul Internaţional Olimpic i-a retras titlul la ştafeta americană în care figura şi ilustrul său compatriot Michael Johnson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici