Fostul baschetbalist Predrag Danilovici, înjunghiat la Belgrad

Unul dintre cei mai buni baschetbalişti europeni din anii '90, sârbul Predrag Danilovici, a fost spitalizat după ce a fost înjunghiat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o cafenea din Belgrad, au anunţat surse medicale şi din cadrul poliţiei.

603 afișări
Imaginea articolului Fostul baschetbalist Predrag Danilovici, înjunghiat la Belgrad

Fostul baschetbalist Predrag Danilovici, înjunghiat la Belgrad

Danilovici, în vârstă de 43 de ani, a suferit "răni ce îi pun viaţa în pericol", a declarat directorul poliţiei sârbe, Milorad Veljovici, citat de postul de radio B92. "Poliţia încearcă să afle circumstanţele incidentului", a adăugat el.

Fostul sportiv, spitalizat cu răni la abdomen, la cap şi la braţe, a fost operat şi se află în prezent în stare stabilă, conform unei surse de la Centrul de Urgenţe de la Belgrad.

Predrag Danilovici a câştigat două titluri continentale, cu Partizan Belgrad (1992) şi Virtus Bologna (1998). Cu naţionala Iugoslaviei, el a fost de patru ori campion european şi o dată vicecampion olimpic (1996).

Danilovici s-a retras din activitatea de sportiv în anul 2000 şi în prezent este preşedintele echipei Partizan Belgrad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici