Fostul fotbalist al FC Braşov Marian Măuţă a încetat din viaţă la 37 de ani

Fostul fotbalist al echipei FC Braşov, Marian Măuţă, a încetat din viaţă, duminică după-amiază, la vârsta de 37 de ani, informează site-ul oficial al clubului braşovean.

1054 afișări
Imaginea articolului Fostul fotbalist al FC Braşov Marian Măuţă a încetat din viaţă la 37 de ani

Fostul fotbalist al FC Braşov Marian Măuţă a încetat din viaţă la 37 de ani (Imagine: Shutterstock)

"Conducerea administrativă, conducerea tehnică şi jucătorii echipei FC Braşov transmit «Sincere condoleanţe!» familiei fostului «stegar» Marian Măuţă, cel care a încetat din viaţă, în această după-amiază, la vârsta de 37 de ani. Fost jucător la Tractorul, FC Braşov, FC Bihor şi Corona Braşov, Măuţă a activat concomitent ca jucător şi antrenor secund la echipa municipalităţii până la promovarea acesteia în Liga I, în sezonul trecut.

În luna martie a anului 2001, pe când evolua la echipa noastră, Măuţă a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord, efectuată la o clinică din Israel, în urma căreia i s-a montat un stent cardiac şi, în ciuda acestui lucru, fotbalistul a continuat să joace făcând controale medicale odată la şase luni, iar în 2016 stentul urma să îi fie înlocuit. În prezent, el juca în Liga a IV-a pentru Înfăţirea Hărman", se arată într-un comunicat postat pe site-ul FC Braşov duminică seară.

Gruparea braşoveană a precizat că înaintea meciului cu CFR Cluj, programat în această seară, de la ora 19.00, în etapa a XV-a a Ligii I, se va ţine un moment de reculegere în memoria lui Marian Măuţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici