Fostul fotbalist Miguel Guerrero face bani pe OnlyFans

  • Fostul fotbalist Miguel Guerrero a găsit un sistem de câştig mai profitabil.
  • Fostul portar de la Velez, care a crescut la echipele de tineret din Sevilla şi Cordoba, şi-a deschis un cont pe OnlyFans.
  • După şase luni, a câştigat deja peste 80.000 de euro.
141 afișări
Imaginea articolului Fostul fotbalist Miguel Guerrero face bani pe OnlyFans

Fostul fotbalist Miguel Guerrero face bani pe OnlyFans

Pe canalul lui Guerrero s-au înscris 10.000 de persoane, care plătesc pentru a vedea fotografiile şi videoclipurile pe care le publică în fiecare zi.

Imaginile sunt dintr-un apartament pe care îl închiriază şi pe care îl foloseşte ca locuinţă de serviciu. După cum a spus Guerrero, între iulie 2023 şi februarie 2024 a băgat în buzunar un total de 86.272 de euro.

„Nu există o lună care să scadă sub cinci cifre”, a spus el. Venitul său provine din abonamentul normal, care este de 999 de euro pe lună, şi din cât câştigă din interacţiunile pe care le are cu admiratorii. Ş

Nu se opreşte întotdeauna la ecran. „Mi-au oferit 500 de euro pentru o cafea şi am petrecut o oră cu acea persoană”, a spus Miguel, adăugând că persoana „nu şi-a dorit nimic sexual”, doar a vrut doar să-l cunoască şi să fie cu el.

„A fost singura dată când am avut o întâlnire fizică cu o persoană”, a precizat fostul portar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici