Fostul internaţional german Mike Hanke şi-a anunţat retragerea din activitate

Fostul internaţional german Mike Hanke, care din vară a evoluat la echipa chineză Guizhou Rehe, şi-a anunţat, miercuri, retragerea din activitate la vârsta de 31 de ani.

29 afișări
Imaginea articolului Fostul internaţional german Mike Hanke şi-a anunţat retragerea din activitate

Fostul internaţional german Mike Hanke şi-a anunţat retragerea din activitate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"M-a gândit foarte mult în ultimele şase săptămâni ce îmi doresc. Am ajuns la concluzia că nu mai iubesc aşa mult fotbalul", a declarat atacantul, pentru postul de televiziune Sky Sport News.

Mike Hanke are 12 selecţii la naţională şi a jucat un meci la Cupa Mondială din 2006, atunci când germanii au terminat pe locul trei.

În Bundesliga, Hanke a înscris 57 de goluri în 283 de meciuri jucate pentru formaţiile Schalke 04, VfL Wolfsburg, Hannover '96, Borussia Monchengladbach şi SC Freiburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici