Fotbal nebun în Germania: necunoscuta Heidenheim a promovat în Bundesliga cu două goluri înscrise în prelungiri

După o luptă la titlu pasionantă, încheiată în ultima etapă, Germania a oferit emoţii şi spectacol şi în liga secundă.

249 afișări
Imaginea articolului Fotbal nebun în Germania: necunoscuta Heidenheim a promovat în Bundesliga cu două goluri înscrise în prelungiri

Fotbal nebun în Germania: necunoscuta Heidenheim a promovat în Bundesliga cu două goluri înscrise în prelungiri

În etapa a 34-a din Bundesliga 2 (ultima), a doua ligă de fotbal a Germaniei, formaţia Heidenheim şi-a obţinut astăzi bilete de acces pe prima scenă, terminând campionatul pe primul loc, cu 67 de puncte, la egalitate de puncte cu Darmstadt.

Cele două au promovat la braţ în Bundesliga, în timp ce mult mai titrata Hamburger SV (66 de puncte), care a terminat pe locul 3, urmează să susţină baraj de promovare.

Heidenheim a prins eroic trenul către fotbalul mare din Germania. În minutul 57, era condusă cu 2-0 în deplasare de Regensburg, care lupta să prindă locul de baraj pentru salvarea de la retrogradare.

Heidenhem a egalat în minutul 90+3 (a înscris Beste din penalty) şi a dat golul victoriei în minutul 90+9 (prin Kleindienst). Fără cele 3 puncte din ultima rundă, n-ar fi prins nici locul de baraj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici