Fotbalist arestat după un accident soldat cu un rănit grav

Fotbalistul echipei Birmingham City, Marlon King, a fost arestat, vineri, după ce a fost implicat într-un accident rutier soldat cu un rănit grav.

269 afișări
Imaginea articolului Fotbalist arestat după un accident soldat cu un rănit grav

Fotbalist arestat după un accident soldat cu un rănit grav (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

King a fost eliberat pe cauţiune, iar ancheta continuă în ceea ce priveşte accidentul ce a avut loc în apropiere de Newark, în Nottinghamshire, informează bbc.co.uk.

În accident au fost implicate trei automobile, un Porsche, un Volkswagen Polo şi un Vauxhall Astra.

Un bărbat rănit grav a fost transportat cu elicopterul la un spital din Nottingham. Alte persoane care se aflau în cele trei maşini au suferit leziuni cervicale.

Marlon King a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi, luna trecută, şi este indisponibil pentru restul sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici