Fotbalist brazilian muşcat de un câine poliţist în timpul unui meci

Atacantul echipei braziliene Democrata, Joao Paulo, a fost muşcat de un câine poliţist, duminică, în timpul meciului cu formaţia Tupi, din campionatul regional din Minas Gerais, informează otempo.com.br.

412 afișări
Imaginea articolului Fotbalist brazilian muşcat de un câine poliţist în timpul unui meci

Fotbalist brazilian muşcat de un câine poliţist în timpul unui meci (Imagine: YouTube)

Incidentul a avut loc în repriza a doua a partidei. Fotbalistul a căzut după un duel în afara terenului, în apropierea unui poliţist. Câinele care era alături de poliţist a reacţionat muşcându-l pe jucător de braţul stâng.

Joao Paulo a primit îngrijiri imediat şi apoi a continuat să joace. După meci, el s-a dus la spital pentru a i se administra un vaccin antirabic.

Democrata a pierdut meciul cu Tupi cu scorul de 0-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici