Fotbalist celebru, dat afară pentru că a refuzat să joace de teama coronavirusului: "Viaţa e mai importantă"

  • Trabzonspor i-a reziliat contractul lui John Obi Mikel
  • Fotbalistul nigerian a transmis ca nu va mai juca pentru că nu este dispus să îşi pună sănătatea în pericol Obi Mikel este câştigător al UEFA Champions League, UEFA Europa League şi a Cupei Africii pe Naţiuni. Are în palmares şi două titluri ale Angliei
1283 afișări
Imaginea articolului Fotbalist celebru, dat afară pentru că a refuzat să joace de teama coronavirusului: "Viaţa e mai importantă"

Fotbalist celebru, dat afară pentru că a refuzat să joace de teama coronavirusului: "Viaţa e mai importantă"

Mijlocaşul nigerian John Obi Mikel, câştigător al UEFA Champions League, UEFA Europa League, dar şi a două titluri ale Premier League cu Chelsea, a rămas liber de contract după ce a refuzat să mai joace din cauza coronavirusului. El era legitimat la Trabzonspor, în Turcia. Autorităţile de la Istanbul au delarat până acum peste 50 de pacienţi pozitivi cu coronavirus.
 
Turcia şi Belarus sunt singurele ţări din Europa care nu şi-au întrerupt competiţiile interne. Obi Mikel a refuzat să mai joace pentru Trabzonspor motivând că sănătatea sa este mai presus decât fotbalul. Trabzon i-a rupt contractul.
 
"Există viaţă dincolo de fotbal. La vârsta mea, nu mai vreau să intru pe teren într-o asemenea situaţie", a declarat Obi Mikel. „Sezonul ar trebui suspendat imediat", a spus Obi Mikel într-un mesaj postat pe conturile de pe reţelele de socializare.
 
John Obi Mikel a mai jucat la Lyn, Chelsea, Tianjin TEDA şi Middlesbrough. La Chelsea a cunoscut cea mai bună perioadă a carierei, câştigând UEFA Champions League, UEFA Europa League, dar şi două titluri în Premier League.
 
89 de selecţii şi 6 goluri a bifat Obi Mikel pentru naţionala tării sale, cu care a câştigat Cupa Africii în 2013.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici