Fotbalist în vârstă de 19 ani găsit mort în Manchester

Fotbalistul Kyle Doherty, în vârstă de 19 ani, dat dispărut în noaptea de Anul Nou, a fost găsit mort în Manchester, informează bbc.com.

372 afișări
Imaginea articolului Fotbalist în vârstă de 19 ani găsit mort în Manchester

Fotbalist în vârstă de 19 ani găsit mort în Manchester (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Doherty era legitimat la gruparea scoţiană Stenhousemuir FC şi juca pentru echipa a doua a clubului, potrivit bbc.com.

Fotbalistul a fost văzut ultima dată în viaţă într-un club de noapte de Manchester.

Poliţia locală a anunţat că trupul neînsufleţit al unui tânăr în vârstă de 19 ani a fost găsit pe strada pe care se află clubul respectiv. Poliţiştii cred că tânărul a căzut de pe acoperişul clădirii în care se află clubul. Trupul fotbalistului a fost găsit în spaţiul dintre două clădiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici