Fotbalistul Craig Bellamy se retrage din naţionala Ţării Galilor

Fotbalistul galez Craig Bellamym, legitimat la Cardiff City, se va retrage din echipa naţională după ultimele două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale, cu Macedonia şi Belgia.

65 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Craig Bellamy se retrage din naţionala Ţării Galilor

Craig Bellamy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bellamy, în vârstă de 34 de ani, a evoluat de 76 de ori pentru Ţara Galilor şi a marcat 19 goluri în 15 ani la echipa naţională, informează BBC.

"Jucătorii vin şi pleacă şi acesta este şi cazul meu. Trebuie să fac ceea ce este mai bine pentru naţională, iar acest grup de jucători reprezintă viitorul. Sunt recunoscător pentru fiecare meci pe care am avut norocul să-l joc pentru ţara mea. Este o onoare să-ţi reprezinţi ţara la orice nivel şi în orice sport. A fost minunat să joc de peste 70 de ori pentru Ţara Galilor, să ascult imnul de atâtea ori", a declarat Bellamy.

Meciul cu Macedonia, de vineri, penultimul din preliminariile CM, va fi ultimul pentru Bellamy pe teren propriu, partida urmând să se dispute pe Cardiff City Stadium.

Bellamy a debutat în naţionala Ţării Galilor la 18 ani, în meciul amical cu Jamaica din martie 1998. El a marcat primul gol pentru galezi două luni mai târziu, într-un meci cu Malta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici