Fotbalistul Daniele Rugani, diagnosticat cu coronavirus: Am terminat toate filmele de pe Netflix

  • Fundaşul echipei Juventus, Daniele Rugani, a fost primul jucător din Serie A diagnosticat pozitiv cu coronavirus.
  • ucătorul în vârstă de 25 de ani este una dintre "victimele" norocoase ale COVID-19 şi spune că s-a „uitat la toate filmele de pe Netflix”.
  • Campionul Italiei a declarat că nu a avut simptomele anunţate în spaţiul public şi că se află în continuare izolat şi aşteaptă ca totul să treacă şi să revină.
697 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Daniele Rugani, diagnosticat cu coronavirus: Am terminat toate filmele de pe Netflix

Fotbalistul Daniele Rugani, diagnosticat cu coronavirus: Am terminat toate filmele de pe Netflix

„Sunt bine, am fost destul de bine. Nu am avut simptomele despre care aţi citit în ziare. Am fost norocos, în ciuda faptului că a fost o lovitură puternică, pentru că am fost primul care a fost infectat cu virusul acesta din tot grupul meu. Sper ca acest lucru să folosească pentru a creşte gradul de conştientizare al situaţiei”, susţine Daniele Rugani, Juventus, conform Juventus TV.

Daniele Rugani a povestit cum îşi petrecere timpul în carantină.

„Practic am terminat tot ce era de văzut pe Netflix. Recomand <<The Invisible Guest>>, este un thriller care nu este atât de lung şi nu este nici foarte dur. Accept, de asemenea, şi recomandări de la voi", a mai spus jucătorul de Juventus.

În urma veştii că fundaşul de 25 de ani a fost dianosticat pozitiv cu COVID-19, întreaga echipă Juventus a intrat în carantină.

"Mi-e dor de îmbrăţişările celor dragi. Sunt la hotelul J, singur, carantina este cam lungă şi plictisitoare, dar aşa este pentru toată lumea. Mai ales când eşti singur", susţine Rugani.

Iubita lui Daniele Rugani, Michela Persico, a declarat că logodnicul ei a avut febră, i s-a făcut testul, apoi a intrat în carantină. Aceasta a precizat că febra nu a continuat şi în restul zilelor, însă a preferat să rămână izolat la baza sportivă a clubului Juventus, pentru a nu transmite virusul mai departe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici