Fotbalistul Florin Tănase s-a transferat în China. FCSB va primi 3 milioane de euro

Florin Tănase, fotbalistul echipei FCSB, s-a transferat în China pentru suma de 3 milioane de euro.

2694 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Florin Tănase s-a transferat în China. FCSB va primi 3 milioane de euro

Fotbalistul Florin Tănase s-a transferat în China. FCSB va primi 3 milioane de euro

Mijlocaşul vicecampioanei va juca la echipa Shanghai Port. Chinezii vor plăti pentru vedeta echipei lui Gheorghe Becali suma de 3 milioane de euro.

Florin Tănase va pleca de urgenţă în China pentru a face vizita medicală şi nu va juca pentru FCSB în returul de joi, cu Saburtalo, în Conference League.

Tănase are 27 de ani şi joacă la FCSB de 5 ani. La echipa Shanghai Port, el va primi un salariu de un milion de euro, potrivit unor surse din lumea sportului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici