Fotografie inedită pe Twitter cu Hassan Rohani în timp ce urmăreşte meciul de fotbal Iran-Nigeria - FOTO

Preşedintele iranian, Hassan Rohani, a postat, în noaptea de luni spre marţi, o fotografie inedită pe contul său de Twitter, în timp ce urmăreşte meciul de fotbal Iran-Nigeria din cadrul Cupei Mondiale, acasă, aşezat confortabil pe canapea.

818 afișări
Imaginea articolului Fotografie inedită pe Twitter cu Hassan Rohani în timp ce urmăreşte meciul de fotbal Iran-Nigeria - FOTO

Hassan Rohani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mândru de băieţii noştri, care ne-au asigurat primul punct - să sperăm că primul din multe altele care vor veni", a scris preşedintele pe contul său de Twitter în limba engleză.

Mesajul este însoţit de o fotografie în care Rohani urmăreşte meciul de fotbal aşezat confortabil pe canapea, în propria casă, îmbrăcat în pantaloni sport şi un tricou cu emblema Iranului şi având pe masă un pahar de ceai.

Aceasta este o ipostază este destul de rară pentru Rohani, care de obicei apare în robă şi cu turban alb pe cap.

Reprezentativa Iranului a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, la Curitiba, în compania selecţionatei Nigeriei, în grupa F de la Cupa Mondială, aceasta fiind prima partidă de la turneul final la care nu s-a înscris niciun gol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici