Franco Baldini a demisionat din funcţia de director general al AS Roma

Directorul general al clubului AS Roma, Franco Baldini, a anunţat miercuri că demisionează din funcţie după un sezon în care formaţia italiană a dezamăgit.

97 afișări
Imaginea articolului Franco Baldini a demisionat din funcţia de director general al AS Roma

Franco Baldini (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Clubul AS Roma a confirmat despărţirea de Baldini, a precizat că înţelegerea a fost întreruptă de comun acord şi a anunţat că toate prerogativele au fost preluat de directorul sportiv Walter Sabatini.

AS Roma, echipă la care evoluează potarul Bogdan Lobonţ, a ratat participarea în cupele europene după ce a încheiat sezonul pe locul şase în Serie A şi a pierdut finala Cupei Italiei, scor 0-1, în faţa rivalilor de la Lazio Roma.

Antrenorul Aurelio Andreazzoli a fost demis, iar în acest moment se caută un alt tehnician. Pe lista oficialilor romani se află Roberto Mancini şi francezii Laurent Blanc şi Rudi Garcia.

Conform presei italiene, Franco Baldini ar urma să preia o funcţie în cadrul grupării engleze Tottenham Hotspur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici