Franţa: 17 persoane, între care nouă handbalişti, reţinute într-un caz de pariuri ilegale

Un total de 17 persoane, din care nouă jucători, au fost reţinute, duminică, în cadrul unei anchete privind un meci de handbal trucat pe fondul pariurilor sportive, au anunţat surse din cadrul poliţiei.

168 afișări
Imaginea articolului Franţa: 17 persoane, între care nouă handbalişti, reţinute într-un caz de pariuri ilegale

Franţa: 17 persoane, între care nouă handbalişti, reţinute într-un caz de pariuri ilegale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Printre aceste persoane reţinute se află şapte jucători ai clubului Montpellier, între care fraţii Nikola şi Luka Karabatici, fizioterapeutul formaţiei dar şi doi foşti componenţi ai echipei, în prezent la Paris. Celelalte persoane sunt din anturajul jucătorilor, între care două iubite ale handbaliştilor.

Toate aceste persoane urmează să fie interogate în privinţa meciului Montpellier - Cesson-Sévigné, din 12 mai, pe care s-a înregistrat un număr foarte ridicat de pariuri.

La încheierea audierii, aceste persoane ar putea fi eliberate fără urmări sau trimise în faţa unui judecător pentru o posibilă punere sub acuzare.

Cei nouă jucători ce vor fi audiaţi sunt Nikola şi Luka Karabatic, tunisianul Wissem Hmam, portarul francez Michaël Robin, slovenii Dragan Gajic, Vid Kavticnik şi Primoz Prost şi doi handbalişti care evoluează acum la PSG, după ce anul trecut jucau la Montpellier: campionul olimpic Samuel Honrubia şi sârbul Mladen Bojinovic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici