Franţa - Irlanda, scor 10-9, în Turneul celor Şase Naţiuni

Franţa a câştigat, sâmbătă, scor 10-9, partida de pe teren propriu cu Irlanda, în etapa a doua din Turneul celor Şase Naţiuni, informează L'Equipe.

127 afișări
Imaginea articolului Franţa - Irlanda, scor 10-9, în Turneul celor Şase Naţiuni

Franţa - Irlanda, scor 10-9, în Turneul celor Şase Naţiuni

Unicul eseu din partida disputată pe Stade de France a fost reuşit de Medard, în minutul 70. Francezii au mai punctat printr-o transformare şi o lovitură de pedeapsă, în timp ce irlandezii au modificat tabela în urma a trei lovituri de pedeapsă.

După a doua victorie la limită, Franţa este pe primul loc în clasament. Are patru puncte din primele două meciuri. Irlanda rămâne, însă, fără victorie. În prima etapă, a remizat, 16-16, cu Ţara Galilor.

Sâmbătă, se mai dispută meciul dintre Ţara Galilor şi Scoţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici