FRF organizează programe educaţionale dedicate jucătorilor şi antrenorilor

Federaţia Română de Fotbal, prin Academia Naţională de Fotbal, va organiza în lunile următoare două noi programe educaţionale care vor veni în sprijinul jucătorilor aflaţi la final de carieră sau deja retraşi, respectiv antrenorilor aflaţi la început de drum, informează frf.ro.

49 afișări
Imaginea articolului FRF organizează programe educaţionale dedicate jucătorilor şi antrenorilor

Planul de tranziţie post-carieră (Career Transition Programme) va fi un program organizat în parteneriat cu UEFA Academy, menit să-i ajute pe jucătorii care fie ajung la sfârşitul carierei lor de sportiv, fie s-au retras recent să-şi planifice viitorul profesional.

Cursul îi va ajuta pe foştii jucători să-şi identifice abilităţile dobândite în timpul carierei active, să afle şi să înţeleagă oportunităţile pe care le au odată ce au încetat să joace fotbal, şi îşi propune să crească nivelul de integrare al acestora în cluburi şi asociaţii de fotbal.

Înscrierile sunt deschise până pe 20 mai, iar toate detaliile cursului sunt deja disponibile pe site-ul ANF.

Cursului pentru dobândirea carnetului de antrenor este primul program educaţional prin care FRF îşi doreşte să influenţeze categoric formarea antrenorilor în România încă de la început.

Cursul va fi realizat în parteneriat cu CNFPA (Centrul Naţional de Formare şi Perfectionare a Antrenorilor) şi va fi primul curs prin care va integra şi foştii jucători cu un anumit număr de meciuri la nivelul Ligii 1 şi la nivel internaţional care nu au avut posibilitatea finalizării unor studii superioare sau au finalizat liceul dar nu şi-au luat diploma de BAC, precum şi toţi cei care respectă criteriile de admitere.

Înscrierile vor fi deschise începând cu data de 5 mai. Programul educaţional va începe în luna iunie a acestui an şi va dura un an şi jumătate, fiind împărţit în 4 semestre.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
frf,
educaţie,
fotbal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici