Fundaşul argentinian Gabriel Milito şi-a anunţat retragerea din activitate

Fundaşul argentinian Gabriel Milito şi-a anunţat retragerea din activitate, el urmând să mai dispute cu echipa Independiente ultimele două etape ale turneului Clausura.

152 afișări
Imaginea articolului Fundaşul argentinian Gabriel Milito şi-a anunţat retragerea din activitate

Gabriel Milito (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Simt că mi s-a luat «o piatră de pe inimă», deoarece mi se părea totul foarte greu. Mă gândeam să mă las de fotbal încă de la începutul anului. În această săptămână m-am decis. Mi-am dorit să mă retrag la Independiente. Aici am debutat şi mă retrag cu tricoul pe care îl iubesc", a declarat fostul jucător al formaţiilor Real Zaragoza şi FC Barcelona, care în septembrie va împlini 32 de ani, informează cotidianul As.

Milito a mai spus că este mândru de ceea ce a făcut în fotbal şi de ce i-a oferit acesta.

Gabriel Milito a debutat la Independiente, la 17 ani, în 1997. În iunie 2003 a fost transferat la Real Zaragoza, iar după alte patru sezoane a trecut la FC Barcelona. În 2011 s-a întors la Independiente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici