Fundaşul Ştefan Mardare, în atenţia echipelor engleze Newcastle United şi Everton

Fundaşul echipei FC Vaslui, Ştefan Mardare, în vârstă de 20 de ani, component şi al naţionalei de tineret a României, se află în atenţia grupărilor engleze din prima ligă Newcastle United şi Everton.

2 afișări
Imaginea articolului Fundaşul Ştefan Mardare, în atenţia echipelor engleze Newcastle United şi Everton

Ştefan Mardare (D) se lupta pentru balon cu Gustavo Paruolo (C) de la Poli Iaşi

"Ştefan Mardare se află în atenţia echipelor Everton şi Newcastle United. El a atras atenţia scouterilor «caramelelor» şi ai «coţofenelor». De asemenea, el se află şi în atenţia formaţiilor de top din România", informează site-ul einnews.com.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că ştia de interesul celor două cluburi britanice. "E adevărat că e urmărit de mai multe echipe, nu numai din Anglia. Ieri au fost doi impresari din două ţări cu campionate puternice. E un jucător care va face o frumoasă carieră şi sunt sigur că va face faţă în Anglia. Sunt la curent cu interesul lor. Pot fi şi alte echipe de care nu ştiu eu. Nu se ia nicio decizie pentru moment. Vom lua o decizie care să îi convină copilului mai întâi", a spus Porumboiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici