Gabi Tamaş, la un pas de bătaie cu fanii dinamovişti

Gabriel Tamaş (32 de ani), revenit la echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf în iarnă, după o experienţă în Anglia la Cardiff, a fost prezent la meciul de rugby dintre Steaua şi Dinamo, din Cupa României, disputat duminică, şi a fost la un pas să se încaiere cu câţiva suportei ai echipei Dinamo.

453 afișări
Imaginea articolului Gabi Tamaş, la un pas de bătaie cu fanii dinamovişti

Gabi Tamaş, la un pas de bătaie cu fanii dinamovişti la meciul de rugby Steaua-Dinamo

Fundaşul Stelei a urmărit prima repriză din sectorul destinat suporterilor echipei din Ştefan cel Mare. Fanii dinamovişti prezenţi la meci l-au înjurat non stop, iar la un moment dat Tamaş a fost aproape de o altercaţie cu trei suporteri care au venit să îi ceară socoteală, informează DigiSport. La pauză, fotbalistul a plecat de la stadion, evitând astfel escaladarea conflictului.

Tamaş a vorbit şi despre meciul echipei naţionale cu Spania: "Diseară va fi greu, jucăm contra unei forţe a fotbalului mondial. Cum au spus şi domnul Burleanu şi domnul Iordănescu e important să ne gândim la meciurile de la Euro. În rest contează să câştigăm şi meciurile amicale. Eu, deocamdată mă gândesc să câştig titlul cu Steaua, o să văd apoi dacă voi fi convocat. Nu este uşor să îl luăm, pentru că Astra nu se prea încurcă. Să dea Dumnezeu să se încurce", a spus fundaşul.

După două perioade în tricoul lui Dinamo (2002-2003 şi 2005-2008), Tamaş a mers la Steaua în 2014, a fost dat afară de Mirel Rădoi şi s-a întors la echipă în momentul în care banca tehnică a fost preluată din nou de Laurenţiu Reghecmapf.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici