Gabriel Heinze se va retrage din activitate la finalul sezonului

Fostul internaţional argentinian Gabriel Heinze, component al echipei Newell's Old Boys, a anunţat, vineri, că se va retrage din activitate la finalul acestui sezon.

74 afișări
Imaginea articolului Gabriel Heinze se va retrage din activitate la finalul sezonului

Gabriel Heinze (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Trebuie să vă spun că la finalul acestui sezon nu voi mai fi jucătorul lui Newell's. De această dată, din nefericire, nu pot să mă împotrivesc realităţii corpului meu, care îmi propune un meci pe care nu îl pot câştiga", a precizat fotbalistul în vârstă de 35 de ani, într-un comunicat.

Gabriel Heinze joacă la Newell's din 2012. El a evoluat în Europa la echipele Real Valladolid, Sporting Lisabona, Paris Saint-Germain, Olympique Marseille, Manchester United, AS Roma şi Real Madrid.

Heinze a participat la ediţiile din 2006 şi din 2010 ale Cupei Mondiale şi a câştigat aurul olimpic cu Argentina, în 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici