Gabriel Răduţă, la conducerea Centrului de Copii şi Juniori al FC Dinamo

Tehnicianul Gabriel Răduţă a fost numit în fucţia de şef al Centrului de Copii şi Juniori al clubului Dinamo, înlocuindu-l astfel pe Ion Moldovan, iar antrenor la Dinamo II va fi Ilie Alexe, a anunţat miercuri, preşedintele clubului, Constantin Anghelache, într-un interviu pentru site-ul oficial.

712 afișări
Imaginea articolului Gabriel Răduţă, la conducerea Centrului de Copii şi Juniori al FC Dinamo

Gabriel Răduţă, la conducerea Centrului de Copii şi Juniori al FC Dinamo (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Vom trata cu toată responsabilitatea activitatea echipei Dinamo II şi procesul de selecţie, formare şi pregătire la Centrul de Copii şi Juniori. În locul lui Ion Moldovan, şeful Centrului de Copii şi Juniori este, începând din acest sezon, Gabriel Răduţă. Format în Ştefan cel Mare, Gabriel Răduţă a jucat la Dinamo, are peste 150 de meciuri în prima ligă, a evoluat aproape 5 ani în Germania, a condus centre de juniori la cluburi din prima ligă. Vorbim de un manager cu experienţă, cu mult entuziasm şi pricepere. Mai departe, noul antrenor principal al echipei Dinamo II este Ilie Alexe, un tehnician tânăr, şcolit la Coverciano. Dinamo II înseamnă o echipă cu o medie de vârstă de 18 ani, formată din cei mai talentaţi juniori 94-95, finalişti ai campionatului naţional în sezonul trecut, şi alţi tineri de perspectivă transferaţi de la şcolile de fotbal din ţară", a declarat Anghelache.

Referindu-se la prima echipă, preşedintele FC Dinamo speră ca jucătorii pregătiţi de Gheorghe Mulţescu să treacă peste eşecul din prima etapă cu ACS Poli Timişoara, din prima etapă a Ligii I, şi să se prezinte "la adevărata valoare" în meciul cu FC Vaslui, de duminică. "A fost doar un meci, în care Timişoara a jucat mai bine, a fost prima la minge şi a valorificat ocaziile de poartă. Şi echipele mari ale Europei mai pierd meciuri, mai fac greşeli…Drumul este lung, iar reconstrucţia va solicita răbdare, perseverenţă şi gândire previzională. Mai sunt 33 de etape, trebuie să lăsăm în urmă lucrurile mai puţin reuşite pentru a ne prezenta la adevărata valoare în faţa suporterilor noştri la primul meci pe teren propriu din acest sezon, cu FC Vaslui", a mai spus Anghelache.

Partida Dinamo-FC Vaslui, din cadrul etapei a II-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.30, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici