Gabriel Tamaş este dorit de gruparea Crystal Palace

Fundaşul formaţiei West Bromwich Albion, Gabriel Tamaş, este dorit de gruparea Crystal Palace, aceasta vizându-l pe jucător după ce românului i s-a spus că poate să părăsească actuala sa echipă, susţine cotidianul Birmingham Mail.

121 afișări
Imaginea articolului Gabriel Tamaş este dorit de gruparea Crystal Palace

Gabriel Tamaş (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Nu se grăbeşte să plece de la West Bromwich, dar antrenorul Steve Clarke crede că ar fi mai bine pentru el, pe termen lung. Tamaş nu a dorit să plece în această vară, în ciuda interesului din partea clubului Nottingham Forest", notează jurnalul englez.

Tehnicianul Steve Clarke a declarat că dacă ar fi fost în situaţia lui Tamaş ar fi încercat să caute posibilitatea de a evolua. "Dacă eram un fotbalist în situaţia lui Gabi, aş fi căuta să joc. E posibil să fie mulţumit aici, dar poate este momentul unei schimbări în cariera sa", a spus Clarke.

Vineri, selecţionerul Victor Piţurcă a declarat că nu l-a convocat pe Gabriel Tamaş pentru meciurile cu Ungaria şi Turcia deoarece fundaşul nu a jucat în acest sezon la West Bromwich Albion, club de la care va pleca în curând. "La Tamaş am renunţat pentru că nu a jucat, nu a fost nici în lot. Am înţeles că astăzi, mâine semnează cu echipă din Anglia, din Premier League, iar asta e o veste bună pentru că eu sper că va juca", a spus Piţurcă.

Gabriel Tamaş este legitimat la West Bromwich din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici