Gală Superkombat la 12 octombrie în Giurgiu

Municipiul Giurgiu va găzdui, la 12 octombrie, al patrulea Superkombat World Grand Prix al anului, gală care la care sunt anunţaţi şi cinci luptători români, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

124 afișări
Imaginea articolului Gală Superkombat la 12 octombrie în Giurgiu

Gală Superkombat la 12 octombrie în Giurgiu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Datorită parteneriatului dintre Giurgiu şi Ruse, oraşe care formează o Euro-Regiune, evenimentul a fost prezentat joi cu ocazia a două conferinţe de presă, organizate pe ambele maluri ale Dunării.

"Este o premieră pentru noi. Demonstrăm încă o dată că nu suntem doar o promoţie sportivă, ci una care promovează istoria şi cultura. Vom sprijini Ruse, în colaborare cu Giurgiu, în cursa pentru Capitala Europeană a Culturii din 2019", a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, într-o conferinţă de presă.

Programul galei este următorul:

1. Turneu categoria grea: Semifinală 1 Dorin Robert (România) - Ibrahim Aarab (Maroc)

2. Turneu categoria grea: Semifinală 2 Abderahmane Coulibaly (Franţa) - Thomas Vanneste (Belgia)

3. Super-fight - categoria grea Damian Garcia (Spania) - James Wilson (SUA)

4. Super-fight - categoria 95 de kilograme Redouan Cairo (Surinam) - Sebastian Ciobanu (România)

5. Super-fight - categoria 91 de kilograme Amir Zeyeda (Egipt) - Bogdan Stoica (România)

6. Turneu categoria grea - Finală Învingător semifinală 1 - Învingător semifinală 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici