Galamaz vrea ca agresorul său de la Ploieşti să facă închisoare

Fundaşul echipei Steaua, George Galamaz, a declarat, joi, la "Ora de ProSport", că îşi doreşte ca agresorul său de la partida cu Petrolul Ploieşti, Dragoş Enache, să facă închisoare, pentru ca astfel de evenimente să nu mai aibă loc.

107 afișări
Imaginea articolului Galamaz vrea ca agresorul său de la Ploieşti să facă închisoare

Galamaz vrea ca agresorul său de la Ploieşti să facă închisoare (Imagine: Raul Stef/Mediafax foto)

"Sunt bine, mi-am revenit după incidentul de la Ploieşti. Totuşi, asta nu înseamnă că agresorul trebuie să scape. De asta mă şi lupt alături de avocatul meu, vrem să dăm un exemplu şi să obţinem pedeapsa cu închisoarea pentru Dragoş Enache, pentru a descuraja astfel de gesturi pe viitor. Multă lume mă încurajează pe stradă să merg până la capăt în acest caz", a spus Galamaz.

George Galamaz a afirmat că nu s-a întâlnit cu agresorul său după incidentul de la Ploieşti. "Nu m-am întâlnit cu agresorul, dar probabil nici nu o vom mai face vreodată. A existat o singură întâlnire şi a fost suficient. Echipa a devenit mai puternică după acel moment. Ne-a zdruncinat eşecul de la Piatra Neamţ, dar lucrurile încep să arate din ce în ce mai bine în vestiar", a completat Galamaz.

Întrebat ce părere are despre situaţia fraţilor Mihai şi Florin Costea, care au fost criticaţi de finanţatorul Gigi Becali, Galamaz a răspuns: "Nu le iau apărarea fraţilor Costea, dar mi se pare că se şi exagerează în ceea ce îi priveşte. Li se caută nod în papură, nu este adevărat ce s-a scris despre ei, că ar teroriza vestiarul. Domnul Becali face nişte declaraţii la cald pe care le regretă ulterior. Ne-a şi recunoscut asta mai demult, când a venit în vestiar, ne-a zis că la rece vede lucrurile cu totul altfel".

În 30 octombrie, Dragoş Enache a intrat pe teren, în minutul 41 al partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul în faţă şi l-a scuipat pe fundaşul stelist George Galamaz.

Anchetatorii au stabilit că în timpul desfăşurării partidei de fotbal Dragoş Petru Enache, aflat în tribune, a intrat pe terenul de joc şi l-a lovit cu un obiect contondent pe fotbalistul stelist George Galamaz.

Enache a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, de Judecătoria Ploieşti, sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ulterior, acest termen a fost prelungit cu încă 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici