Gâlcă: Eu sper ca Sânmărtean şi Szukala să nu plece, să-i am până în vară

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat, joi, că speră să îi mai aibă la dispoziţie pe fotbaliştii Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala în returul Ligii I, pentru ca aceştia să ajute gruparea bucureşteană să câştige trofee.

86 afișări
Imaginea articolului Gâlcă: Eu sper ca Sânmărtean şi Szukala să nu plece, să-i am până în vară

Gâlcă: Eu sper ca Sânmărtean şi Szukala să nu plece, să-i am până în vară

"În momentul de faţă Sânmărtean şi Szukala sunt la noi pentru că nu s-a ajuns la un acord pentru ca ei să plece de acum. Dar o să vedem. Eu sper să nu plece, să-i am până în vară şi să ne ajute să câştigăm trofee. Ei acum sunt la noi, vor pleca cu noi în cantonament şi mâine se vor prezenta la antrenament", a spus Gâlcă.

Tehnicianul a vorbit şi despre Cristian Tănase, spunând că acesta are "ceva oferte". "Dar nu ştiu mai mult. El este de mult timp aici şi caută şi el o altă motivaţie, dar trebuie să ajungă la un acord cu clubul", a adăugat Gâlcă.

Constantin Gâlcă este de părere că noul jucător al Stelei, Rareş Enceanu, este un tânăr foarte valoros: "Pe Enceanu l-am remarcat în mai multe meciuri, e un tânăr foarte valoros". "Dacă vom mai aduce jucători? Depinde foarte mult de cine va pleca", a adăugat antrenorul echipei bucureştene.

Gâlcă a menţionat că în mod sigur vineri se va şti sigla cu care va juca Steaua. "Ştiu cu ce siglă vom juca în retur, păcat că nu s-a ajuns la un acord, pentru că domnul Becali a făcut multe investiţii în această echipă. Mâine cu siguranţă se va afla sigla cu care va juca Steaua", a afirmat tehnicianul.

Constantin Gâlcă a fost desemnat, joi, cel mai bun antrenor al anului 2014, în cadrul galei Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici