Gâlcă: Pierderea cea mai mare este accidentarea lui Tănase

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat duminică seară, după meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-0, că pentru formaţia sa pierderea cea mai mare o reprezintă accidentarea lui Cristian Tănase.

134 afișări
Imaginea articolului Gâlcă: Pierderea cea mai mare este accidentarea lui Tănase

Gâlcă: Pierderea cea mai mare este accidentarea lui Tănase

"Pierderea cea mai mare este a lui Tănase, care se vede în jocul Stelei. Tănase e un jucător foarte important, şi cei care au lipsit, şi Prepe, şi Chipciu... Sunt foarte multe meciuri şi avem nevoie de toţi. Nu ştiu care este starea lui Tănase deocamdată, dar sper să fie cu noi la meciul următor", a spus Gâlcă la Digi Sport.

Constantin Gâlcă a precizat că la meciul de duminică Astra Giurgiu "a avut cam toate ocaziile în a doua repriză" şi a adăugat că având în vedere faptul că ASA Târgu Mureş s-a apropiat la două puncte în clasament presiunea este mai mare. "Trebuie să schimbăm mult faţa jocului pentru că în a doua repriză am jucat foarte slab", a menţionat tehnicianul.

Formaţia Steaua a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, duminică, în deplasare, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XXVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici