Garbine Muguruza s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, cap de serie numărul 20 şi locul 20 WTA, s-a calificat, marţi, în semifinale la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

245 afișări
Imaginea articolului Garbine Muguruza s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Garbine Muguruza (Imagine: Hepta)

Muguruza a învins-o, în sferturile de finală, cu scorul de 7-5, 6-3, după o oră şi 27 de minute, pe Timea Bacsinszky (Elveţia), a 15-a favorită a competiţiei şi poziţia 15 în ierarhia mondială.

În semifinale, Garbine Muguruza o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Madison Keys (SUA), cap de serie numărul 21 şi locul 21 WTA, şi Agnieszka Radwanska (Polonia), favorită 13 şi poziţia 13 în clasamentul mondial.

În optimile de finală, Timea Bacsinszky a trecut de Monica Niculescu, cu scorul de 1-6, 7-5, 6-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici