Gareth Bale, desemnat cel mai bun jucător din Premier League: Sunt onorat, nu aş fi reuşit fără colegii mei

Jucătorul formaţiei Tottenham, Gareth Bale, care a fost desemnat, duminică seară, cel mai bun fotbalist din Premier League de către Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti Englezi (PFA), a afirmat că este o mare onoare să primească acest trofeu a doua oară în carieră, anunţă presa engleză.

300 afișări
Imaginea articolului Gareth Bale, desemnat cel mai bun jucător din Premier League: Sunt onorat, nu aş fi reuşit fără colegii mei

Gareth Bale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bale, premiat şi în 2011, a primit şi titlul de cel mai bun tânăr jucător, fiind al treilea fotbalist care este recompensat cu cele două trofee în acelaşi an, după Cristiano Ronaldo (2007) şi Andy Gray (1977).

"Este o mare onoare şi unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi se puteau întâmpla. Este genial că am câştigat şi sunt extrem de încântat. Când mă uit la lista nominalizaţilor şi văd ce nume mari sunt nu-mi vine să cred. Nu aş fi reuşit fără coechipierii mei. Au fost minunaţi, la fel ca şi managerul Andre Villas Boas", a precizat Bale.

Echipa anului desemnată de PFA este următoarea: De Gea - Zabaleta, Ferdinand, Vertonghen, Baines - Hazard, Carrick, Mata, Bale - Van Persie, Suarez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici