Gattuso, despre cazul "Calcioscommesse": Sunt supărat şi ofensat. Nu vreau o pată asupra carierei mele

Fostul internaţional italian Gennaro Gattuso a declarat, marţi, pentru Sportmediaset, că este "supărat şi ofensat" de faptul că este bănuit de asociere în scopul fraudei sportive şi că va clarifica totul, deoarece nu doreşte o pată asupra carierei sale.

55 afișări
Imaginea articolului Gattuso, despre cazul "Calcioscommesse": Sunt supărat şi ofensat. Nu vreau o pată asupra carierei mele

Gennaro Gattuso (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt supărat şi ofensat. Voi clarifica totul. Nu vreau să am o pată asupra carierei mele. Nu am pariat niciodată", a spus Gattuso, informează sportmediaset.mediaset.it. "Este ceva absurd şi incredibil, pentru că nu ştiu ce vor de la mine. Eu nu ştiu cum se truchează un meci, nici măcar nu aş şti de unde să încep. Vom vedea ce va fi, dar sunt sigur că voi clarifica totul", a menţionat el.

Poliţia italiană a arestat patru persoane, marţi dimineaţă, în cazul meciurilor trucate "Calcioscommesse" şi a deschis o anchetă vizându-l pe campionul mondial Gennaro Gattuso, a anunţat, marţi, agenţia italiană Ansa.

Cele patru persoane reţinute, Salvatore Spadaro, Francesco Bazzani, Cosimo Rinci şi Fabio Quadri, ar fi servit ca legătură între lumea pariurilor clandestine şi fotbalişti, conform anchetatorilor citaţi de Ansa, care nu precizează unde au avut loc arestările. Spadaro ar avea legătură cu grupul "bolognezilor", în relaţie cu fostul internaţional "Beppe" Signori, arestat în 2010, în prima anchetă a Calcioscommesse. Bazzani, poreclit "Civ", ar avea legătură cu Signori, dar şi cu Almir Gegic, unul dintre şefii unui alt grup care organiza meciuri trucate, cel numit al "gitanilor". Rinci, preşedintele clubului Riccione, are legătură cu Spadaro, şi cu Quadri şi este considerat şeful reţelei.

Gattuso, campion mondial 2006 cu Italia, este bănuit de "asociere în scopul fraudei sportive". El urmează să fie audiat pentru legăturile sale cu Francesco Bazzani.

Fostul jucător al echipei Lazio Cristian Brocchi este anchetat pentru acelaşi motiv.

Potrivit procurorului din Cremona, Roberto Di Martino, 30 de meciuri din Serie A, prima ligă italiană, sunt vizate în noul dosar al anchetei Calcioscommesse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici