Gaz Metan Mediaş - ASA Tîrgu Mureş, scor 2-0, în play-out-ul Ligii 1

Gaz Metan Mediaş a învins, luni, scor 2-0, pe teren propriu pe ASA Tîrgu Mureş, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1.

146 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş - ASA Tîrgu Mureş, scor 2-0, în play-out-ul Ligii 1

Gaz Metan Mediaş - ASA Tîrgu Mureş, scor 2-0, în play-out-ul Ligii 1

Au marcat: Al. Munteanu 63', Sikorski 90+1' / -.

1-0: Munteanu deschide scorul norocos, după ce a profitat de o respingere a zidului, în urma unei lovituri libere.

2-0: Pap degajează în primul jucător, Sikorski este angajat excelent de un coleg, iar după o cursă de 40 de metri marchează pentru a majora avantajul echipei sale.

În urma acestui rezultat, formaţia lui Pustai a acumulat 23 de puncte şi a rămas pe primul loc în play-out, în timp ce ASA Tîrgu Mureş a rămas ultima în clasament, cu doar şase puncte.

Gaz Metan Mediaş: Greab - Creţu, Trtovac, Zaharia, Rugasevic - Tahar, Bic, Munteanu - Petre (Lupu 46' (Buzean 80')), Buziuc (Danci 59'), Sikorski. Antrenor: Cristian Pustai.

ASA Tîrgu Mureş: Pap - Velayos, Rougalas, Constantin, Mendy - Balgiu (Ciolacu 66'), Mureşan, Andre (Gorobsov 46') - Nicoliţă, Bâtfoi, Sin (Rus 80'). Antrenor: Ilie Stan.

Cartonaşe galbene: Rugasevic 51', Trtovac 56', Munteanu 89' / Mendy 49'

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Adrian Cojocaru (Galaţi), Radu Timar (Marghita), Alexandru Vodă (Alba Iulia); rezervă: Florin Marcu.

Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe/FRF), Romulus Chihaia (Bucureşti).

Stadion: Gaz Metan, Mediaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici