Gaz Metan Mediaş - Concordia Chiajna 3-1, în ultima etapă din play-out-ul Ligii I Betano

Gaz Metan Mediaş a câştigat meciul cu Concordia Chiajna, scor 3-1, în ultima rundă din play-out-ul Ligii I Betano,

85 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş - Concordia Chiajna 3-1, în ultima etapă din play-out-ul Ligii I Betano

Gaz Metan Mediaş - Concordia Chiajna 3-1, în ultima etapă din play-out-ul Ligii I Betano

Golurile lui Gaz Metan au fost înscrise în primele 36 de minute ale partidei. Rondon a marcat două goluri, în minutele 1 şi 5, şi a oferit o pasă decisivă la reuşita lui Yazalde. Singurul gol al Chiajnei a fost reuşit în minutul 45, de Gorobsov.

Gaz Metan încheie campionatul pe primul loc din play-out-ul Ligii I Betano, în timp ce Concordia Chiajna a retrogradat, clasându-se pe locul 14.

Clasamentul play-out-ului Ligii I Betano:
7. Gaz Metan Mediaş - 48p
8. FC Botoşani - 44p
9. Dinamo - 43p
10. FC Voluntari - 31p
11. Poli Iaşi - 31p
12. FC Hermannstadt - 27p
13. Dunărea Călăraşi - 25p
14. Concordia Chiajna - 19p

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici