George Copos le cere suporterilor rapidişti să susţină echipa

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, le cere suporterilor giuleşteni să îşi schimbe atitudinea şi să susţină echipa pentru că, dacă vor continua cu criticile la adresa propriilor jucători, clubul se va autodistruge.

150 afișări
Imaginea articolului George Copos le cere suporterilor rapidişti să susţină echipa

George Copos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Trebuie să credeţi că acest moment greu va fi depăşit. Soluţia de a fi suporteri rapidişti nu este contestarea echipei. În afară de suspendarea - din nou - a terenului nu puteţi obţine nimic mai bun. Soluţia este aceea de a-i susţine pe jucători. Acum este momentul în care au nevoie de sprijin moral din partea voastră. Vă înţeleg şi vă respect dar nu pot să fiu de acord cu manifestările voastre. Continuând în această manieră ne vom autodistruge!", scrie Copos pe blogul personal.

Oficialul rapidist recunoaşte că gruparea giuleşteană se confruntă cu o criză, dar îi asigură pe fani că aceasta va trece. "Sunt vremuri grele. E un sezon în care lucrurile nu merg cum ar fi trebuit. Noi, cei răspunzători de destinele Rapidului, am aplicat o strategie care, din păcate, nu a funcţionat cum am gândit-o noi. Vă înţeleg frustrarea şi nemulţumirea. Înţeleg că, obişnuiţi cu performanţe de valoare ale Rapidului timp de atâţia ani, vă vine greu să acceptaţi situaţia de criză din prezent. Trebuie să acceptaţi însă că nici o criză nu este eternă. Crizele vin şi, dacă sunt gestionate cu înţelepciune, trec, lăsând organismul mai întărit. Trebuie să credeţi că Rapid face tot ce poate şi tot ce crede că este mai bine pentru a ieşi din criză. Trebuie să credeţi în jucătorii Rapidului, în calitatea şi în valoarea lor. Trebuie să credeţi că sunt capabili de revenire. Mai este peste jumătate din campionat înaintea noastră. Se poate recupera handicapul pe care îl avem acum", le transmite George Copos suporterilor.

În ultimele două partide disputate pe teren propriu, cu Delta Tulcea în optimile de finală ale Cupei României şi cu Astra Giurgiu în etapa a XIV-a a Ligii I, suporterii rapidişti şi-au contestat din primul până în ultimul minut propriii jucători.

Fanii au scandat injurii şi ironii la adresa acţionarului majoritar George Copos, a preşedintelui executiv Constantin Zotta, precum şi la adresa jucătorilor.

Printre lozincile scandate s-au numărat: "Suntem mereu cu voi, voi vă bateţi joc de noi", "Afară, afară din Giuleşti"; "Ăsta nu e Rapidul"; "George Copos asta eşti, trădătorul din Giuleşti/Tu şi familia ta, ne-aţi pătat istoria", "Ole-ole, ole-ola, să plece Copos şi Zotta" şi "Ale, ale, ale, jucători de Serie B, vă rupem picioarele". 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici