George Ţucudean: Singura ofertă din ţară o am de la Dinamo

Atacantul echipei Standard Liege, George Ţucudean, a declarat, miercuri, că după o discuţie avută cu antrenorul Guy Luzon a decis să îşi caute o altă formaţie pentru care să evolueze, singura ofertă din ţară venind de la Dinamo.

151 afișări
Imaginea articolului George Ţucudean: Singura ofertă din ţară o am de la Dinamo

George Tucudean (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Antrenorul mi-a spus că sunt a treia, a patra opţiune, dar nu pot să stau să joc 20 de minute şi i-am spus că vreau să joc. Nu exclud o revenire la Dinamo. Ar fi şi urât să exclud pe Dinamo, echipa care m-a lansat. Dinamo a făcut o ofertă, e singura din ţară care a făcut o ofertă", a spus Ţucudean, la DigiSport, care a precizat că mai are oferte din Israel, Spania şi Ucraina.

Întrebat dacă ar accepta o eventuală ofertă de la Steaua, Ţucudean a răspuns: "Nu ştiu, sincer, să spun în momentul de faţă, dar până la urmă toţi jucătorii sunt profesionişti. Până la urmă, toată lumea merge unde îi este bine. Eu vreau să joc."

Atacantul consideră că atât el, cât şi Adrian Cristea, jucători aduşi de Mircea Rednic la Standard Liege, nu au avut parte de sprijinul tehnicianului român, cât timp au fost legitimaţi în Belgia. "Nu cred că numai mie mi-a lipsit sprijinul lui Mircea Rednic la Standard. Probabil că a fost şi presiunea mai mare pe Rednic că ne-a adus acolo. Părerea mea e că putea să aibă mai multă încredere în noi şi să ne lase să jucăm. Eu m-am pregătit, am ajuns la forma din campionat, mi-a spus că va veni şansa, doar că şansa nu a mai venit, dar probabil că am şi eu o parte de vină", a explicat Ţucudean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici