Gerardo Martino: Am redeschis lupta la titlu

Antrenorul echipei FC Barcelona, Gerardo Martino, a declarat, duminică seară, după victoria din meciul cu Real Madrid, scor 4-3, că lupta la titlu în campionatul Spaniei a fost redeschisă.

99 afișări
Imaginea articolului Gerardo Martino: Am redeschis lupta la titlu

Gerardo Martino (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Campionatul se joacă. Acest rezultat este o infuzie de încredere pentru noi şi putem privi cu speranţă în viitor. La un moment dat nu mai credeam că putem reveni, dar cu această victorie am redeschis lupta la titlu. Să nu uităm că şi Atletico Madrid este acolo, lupta se va da în trei", a spus Martino.

FC Barcelona a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-3, echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a XXIX-a a campionatului Spaniei, al 168-lea El Clasico dintre cele două formaţii în prima ligă spaniolă.

Golurile au fost marcate de Benzema '20, '24 şi Cristiano Ronaldo '55 (penalti) pentru Real Madrid, respectiv Iniesta '7 şi Messi '42, '65 (penalti), '84 (penalti) pentru catalani.

După disputarea a 29 de etape din Primera Division, Real şi Atletico au câte 70 de puncte, în timp ce Barcelona a acumulat 69 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici