Germanul Robert Pongracz este noul vicepreşedinte al LPF

Germanul Robert Pongracz este noul vicepreşedinte al LPF, a anunţat, luni, preşedintele forului, Gino Iorgulescu, într-o conferinţă de presă, după Adunarea Generală.

742 afișări
Imaginea articolului Germanul Robert Pongracz este noul vicepreşedinte al LPF

Germanul Robert Pongracz este noul vicepreşedinte al LPF (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Am propus Adunării Generale şi a fost ales în unanimitate în funcţia de vicepreşedinte Robert Pongracz. El a lucrat şase ani la liga profesionistă din Spania şi a fost un colaborator important la UEFA. A fost propunerea mea, dânsul se va ocupa de marketing, relaţii internaţionale şi alte atribuţii pe care i le voi da eu", a declarat Iorgulescu.

Până în prezent, vicepreşedinţi ai LPF erau Alexandru Boc şi Iosif Robi Urs.

Robert Pongracz, născut la 1 iulie 1981, a fost director în cadrul UEFA şi şef al departamentului de relaţii internaţionale la liga profesionistă spaniolă. El vorbeşte româna, engleza, spaniola, franceza şi italiana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici